Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Numerical Modeling of Natural Convection and Conduction Heat Transfer in Canned Foods With Application to On-line Process Control

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Numerical Modeling of Natural Convection and Conduction Heat Transfer in Canned Foods With Application to On-line Process Control ASHIM DATTA
Libristo kód: 22568883
Nakladatelství Dissertation Discovery Company, května 2019
Abstract: food engineering, mathematical modeling, Computational Fluid Dynamics, Computer-aided engi... Celý popis
? points 187 b
1 869
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží

Abstract: food engineering, mathematical modeling, Computational Fluid Dynamics, Computer-aided engineering Dissertation Discovery Company and University of Florida are dedicated to making scholarly works more discoverable and accessible throughout

Informace o knize

Plný název Numerical Modeling of Natural Convection and Conduction Heat Transfer in Canned Foods With Application to On-line Process Control
Autor ASHIM DATTA
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2019
Počet stran 194
EAN 9780530006109
ISBN 0530006103
Libristo kód 22568883
Váha 463
Rozměry 216 x 279 x 10
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet