Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Nutrition in Critical Care

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Nutrition in Critical Care Peter Faber
Libristo kód: 02066827
Nakladatelství Cambridge University Press, března 2014
The association between poor nutrition and disease is well established. Integrating nutritional scie... Celý popis
? points 268 b
2 675
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-13 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Luxury Strategy Jean Noel Kapferer / Pevná
common.buy 1 129
TOP
Warhammer Fantasy Roleplay 4e Core Cubicle 7 / Pevná
common.buy 1 101
Fundamentals of Anaesthesia Ted Lin / Brožovaná
common.buy 3 775
Biológia Pracovný zošit pre 5. ročník ZŠ Jana Višnovská / Brožovaná
common.buy 175
Evidence-Based Critical Care Paul Ellis Marik / Brožovaná
common.buy 6 578
Le Tarot des flammes jumelles Géraldine Garance / Pevná
common.buy 851
Fundamentals of Animal Nutrition Subodh Kumar Saha / Brožovaná
common.buy 5 391
Critical Care Medicine Joseph E. Parrillo / Pevná
common.buy 6 210
Mannerheim J.E.O. Screen / Brožovaná
common.buy 1 065
Nutrition Support for the Critically Ill David S. Seres / Pevná
common.buy 3 369
Healing Arts R S Downie / Brožovaná
common.buy 1 804
Adieu, Sir Merivel Rose Tremain / Brožovaná
common.buy 277

The association between poor nutrition and disease is well established. Integrating nutritional sciences into clinical practice offers a valuable tool to improve patient care and prognosis, particularly within the critical care environment where nutrition is often overlooked. However, optimizing nutritional support offers a safe and simple adjunct to more expensive and technologically challenging treatments for these complex patients. This volume provides comprehensive guidelines for the nutritional support of critically ill patients and is valuable reading for doctors, nurses, dieticians and practitioners working within the critical care environment. It begins by discussing nutritional physiology and patient assessment, providing an essential foundation for planning and managing the dietary requirements of critically ill patients. Internationally-recognized authors present evidence-based guidelines for managing various groups, including surgical patients, patients with burns, and patients with renal failure. The implications of enteral vs. parenteral nutrition, timing of nutritional support, therapeutic strategies, and management of complications are discussed.

Informace o knize

Plný název Nutrition in Critical Care
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2014
Počet stran 261
EAN 9781107669017
ISBN 1107669014
Libristo kód 02066827
Nakladatelství Cambridge University Press
Váha 442
Rozměry 155 x 232 x 12
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet