Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Ozone in Food Processing Colm O'Donnell
Libristo kód: 05076979
Nakladatelství John Wiley and Sons Ltd, března 2012
This book is the first to bring together essential information on the application of ozone in food p... Celý popis
? points 704 b
7 041
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Leonardo Da Vinci Walter Isaacson / Brožovaná
common.buy 396
TOP Výprodej
Appeal / Brožovaná
common.buy 228
TOP
Batman: Knightfall Vol. 1 Doug Moench / Brožovaná
common.buy 605
TOP
Lords of Finance Liaquat Ahamed / Brožovaná
common.buy 331
TOP
Life Lessons with Uramichi Oniisan 1 Gaku Kuze / Brožovaná
common.buy 431
TOP Připravujeme
Kirby Manga Mania, Vol. 2 / Brožovaná
common.buy 252
TOP
Sashiko for Beginners Freya Gates / Brožovaná
common.buy 435
Handweaver's Pattern Book Anne Dixon / Pevná
common.buy 839
Istanbul Bettany Hughes / Brožovaná
common.buy 410
Taylor Swift - Reputation Taylor Swift / Brožovaná
common.buy 446
Chain of Iron Cassandra Clare / Brožovaná
common.buy 357
Life's a Beach Andrea Servert Alonso-Misol / Pevná
common.buy 879

This book is the first to bring together essential information on the application of ozone in food processing, providing an insight into the current state-of-the-art and reviewing established and emerging applications in food processing, preservation and waste management. The chemical and physical properties of ozone are described, along with its microbial inactivation mechanisms. The various methods of ozone production are compared, including their economic and technical aspects. Several chapters are dedicated to the major food processing applications: fruit and vegetables, grains, meat, seafood and food hydrocolloids, and the effects on nutritional and quality parameters will be reviewed throughout. Further chapters examine the role of ozone in water treatment, in food waste treatment and in deactivating pesticide residues. The international regulatory and legislative picture is addressed, as are the health and safety implications of ozone processing and possible future trends.

Informace o knize

Plný název Ozone in Food Processing
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2012
Počet stran 312
EAN 9781444334425
ISBN 1444334425
Libristo kód 05076979
Nakladatelství John Wiley and Sons Ltd
Váha 778
Rozměry 170 x 250 x 20
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet