Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Peanuts: Processing Technology and Product Development

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Peanuts: Processing Technology and Product Development Qiang Wang
Libristo kód: 02931409
Nakladatelství Elsevier Science Publishing Co Inc, května 2016
Peanuts: Processing Technology and Product Development provides an overall review of the latest pean... Celý popis
? points 412 b
4 124
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Chemical Process Technology 2e Jacob A Moulijn / Brožovaná
common.buy 1 563
Připravujeme
Natural Language Processing with Python Steven Bird / Brožovaná
common.buy 1 254
Humanism: A Very Short Introduction Stephen Law / Brožovaná
common.buy 322
Teilung, Darlehen, Auflage und Umsatzvertrag. Hermann Lammfromm / Brožovaná
common.buy 2 103
Dr Jekyll and Mr Hyde Robert Louis Stevenson / Pevná
common.buy 332
Metropolitan Revolution Bruce Katz / Brožovaná
common.buy 1 156
Essential Oil Crops E.A. Weiss / Pevná
common.buy 8 823

Peanuts: Processing Technology and Product Development provides an overall review of the latest peanut and peanut-related research development worldwide, including not only peanut production and processing progress, but also peanut-related products (oil, protein) production technologies, and by-products utilization technologies (peptides, polyphenol, polysaccharide and dietary fiber). It focuses on technology practicability, and all the technologies introduced, have been partly or fully applied. This valuable book will be an important reference for technicians and R&D persons in the peanut processing industry. It can also be used as reference book for professional teaching and scientific research in the field of food science and engineering. Providing the latest, worldwide research in the field of peanut production and processing, incorporating the author’s research findings on new product development. All technologies presented in the book have been partly or fully applied in the peanut industry, providing effective guidance for the processing of peanuts and their by-products. Includes topics on peanut production, peanut research progress, main peanut components, raw material quality evaluation, processing and utilization of peanut products (oil, protein) and by-products (peptide, polyphenol, polysaccharide, dietary fiber).

Informace o knize

Plný název Peanuts: Processing Technology and Product Development
Autor Qiang Wang
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 398
EAN 9780128095959
ISBN 0128095954
Libristo kód 02931409
Váha 654
Rozměry 229 x 154 x 26
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet