Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Physical Chemistry of Food Processes, Volume I: Fundamental Aspects

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Physical Chemistry of Food Processes, Volume I: Fundamental Aspects Ion C. Baianu
Libristo kód: 01387464
Nakladatelství Springer, Berlin, listopadu 1991
This is the first volume of a comprehensive two-volume set on the physical chemistry of food process...
? points 467 b
4 673
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Auferstehung und ewiges Leben Joseph Ratzinger / Pevná
common.buy 2 103
Professional Expression Morris / Brožovaná
common.buy 645

This is the first volume of a comprehensive two-volume set on the physical chemistry of food processes.

Informace o knize

Plný název Physical Chemistry of Food Processes, Volume I: Fundamental Aspects
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1992
Počet stran 368
EAN 9780442005801
ISBN 0442005806
Libristo kód 01387464
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 739
Rozměry 159 x 228 x 31
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet