Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing Sakamon Devahastin
Libristo kód: 02365142
Nakladatelství Taylor & Francis Inc, srpna 2010
Physical and chemical interactions between various constituents of foods resulting from processing o... Celý popis
? points 805 b
8 051
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


French Indochina War 1946-54 Martin Windrow / Brožovaná
common.buy 441
Musik-Lexikon Hugo Riemann / Pevná
common.buy 3 214
Incomparable Grace / Pevná
common.buy 669
Mouse Tales / Noty
common.buy 139
Spanish Picture Word Book Hayward;Steadman Cirker / Brožovaná
common.buy 111
Downstream Processing J. Bell / Brožovaná
common.buy 5 094

Physical and chemical interactions between various constituents of foods resulting from processing operations often lead to physical, sensory, and nutritional changes in the properties of foods. This book describes the effects of various processing technologies in different food processing situations.

Informace o knize

Plný název Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2010
Počet stran 382
EAN 9781420082418
ISBN 1420082418
Libristo kód 02365142
Nakladatelství Taylor & Francis Inc
Váha 680
Rozměry 165 x 243 x 25
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet