Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

? points 43 b
427
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
House of Leaves Mark Z. Danielewski / Brožovaná
common.buy 405
TOP
Golden Son Pierce Brown / Brožovaná
common.buy 276
Importance of Being Earnest Oscar Wilde / Brožovaná
common.buy 103
Připravujeme
Physiology of Taste Jean Brillat-Savarin / Pevná
common.buy 463
House of Decadence Marina Anderson / Brožovaná
common.buy 872
Mastering Blockchain Imran Bashir / Brožovaná
common.buy 1 564
Plato Freud - Two Theories Gerasimos Santas / Pevná
common.buy 1 644
Family Relationships Bourke / Brožovaná
common.buy 561
Advanced Carbon Materials and Technology Ashutosh Tiwari / Pevná
common.buy 6 224
Political Learning in Adulthood R. Sigel / Pevná
common.buy 3 723
Food Paul Freedman / Pevná
common.buy 1 290

An unabridged, digitally enhanced printing with updated layout and typeface. Chapters include, but are not limited to: THE SENSES - Number of the Senses - Action of the Senses - Perfectness of the Senses - Powers of the Taste - Object of the Action of the Senses - TASTE - Definition of Taste - Sensation of Taste - Flavors - Influence of Smelling on the Taste - Analyses of the Sensation of Taste - Order of the Impressions of Taste - Enjoyments due to the Taste - Supremacy of Man - Method of the Author - GASTRONOMY - Origin of Sciences - Origin of Gastronomy - Definition of Gastronomy - Different objects of Gastronomy - Utility of Gastronomical Knowledge - Influence of Gastronomy on Business - Gastronomical Academy - Definition of Appetite - Anecdote - Great Appetites - Definitions - Analyses - Osmazome - Principle of Aliments - Vegetable Kingdom - Difference between Fat and Lean - Individual Instance - FOOD IN GERMS - Specialties - Pot-au-feu, Potage, etc. - Bouilli - Fowls - The Turkey - Dindoniphiles - Financial Influence of the Turkey - Exploit of the Professor - Game - Fish - Truffles - Sugar - Origin of Coffee - Different Modes of preparing Coffee - Chocolate - True Method of preparing Chocolate - THEORY OF FRYING - ON THIRST - ON DRINKS - ON GOURMANDISE - Are Women Gourmands - GASTRONOMICAL TESTS - ON THE PLEASURES OF THE TABLE - HALTES DE CHASSE - ON DIGESTION - REPOSE - INFLUENCE OF DIET ON REST, SLEEP AND DREAMS - OBESITY - THINNESS - FASTING - EXHAUSTION - PHILOSOPHICAL HISTORY OF THE KITCHEN - RESTAURATEURS - TRANSITION - VARIETIES - L'omelette du Cure - Omelette au Thon - The Turbot - Pheasants - Asparagus - Fondue - Wonderful Effects of a Classical Dinner - Miscellany-Wine

Informace o knize

Plný název Physiology of Taste
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2009
Počet stran 220
EAN 9781603862240
ISBN 1603862242
Libristo kód 04245264
Nakladatelství Merchant Books
Váha 398
Rozměry 188 x 235 x 12
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet