Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Principles and Practices of Winemaking

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Principles and Practices of Winemaking Roger B. Boulton
Libristo kód: 01399581
Nakladatelství Springer Netherlands, listopadu 1997
This essential text and reference offers a complete guide to winemaking. The authors, all well-known... Celý popis
? points 903 b
9 029
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-15 dnů

30 dní na vrácení zboží

This essential text and reference offers a complete guide to winemaking. The authors, all well-known experts in their field, concentrate on the process of wine production, stressing the chemistry, biochemistry, microbiology and underlying science of enology. They present in-depth discussion of every aspect of the wine production process, from the selection of grapes and preparation of the must and the juice,through aging, bottling and storage of finished wines. Novices and experienced winemakers alike will find this clearly written and expertly crafted book an indispensable source of practical instruction and information.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet