Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Principles of Food Processing

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Principles of Food Processing Dennis R. Heldman
Libristo kód: 02253576
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., dubna 2013
The approach to teaching the concepts offood processing to the undergrad uate food science major has... Celý popis
? points 168 b
1 681
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Are You Ready to Play Outside? Mo Willems / Brožovaná
common.buy 223
Allah's Automata / Brožovaná
common.buy 995
Developing Countries and Preferential Services Trade Charlotte Sieber-Gasser / Pevná
common.buy 4 093
Sindrom partijnosti Valerij Vojtovich / Brožovaná
common.buy 2 246
Introduction to the Study of Education David Matheson / Brožovaná
common.buy 1 704
Denkwurdigkeiten fur die Lander- und Voelkerkunde Friedrich Karl Gottlob Hirsching / Brožovaná
common.buy 1 068
Handbook of Sex Therapy Joseph LoPiccolo / Brožovaná
common.buy 1 681
Ein Tag im Jahr, 1 Audio-CD, 1 MP3 Christa Wolf / Audio CD
common.buy 402
Baby Animals Coloring Book Speedy Publishing LLC / Brožovaná
common.buy 344
Perspectives in Ethology P. Bateson / Brožovaná
common.buy 1 681

The approach to teaching the concepts offood processing to the undergrad uate food science major has evolved over the past 40 years. In most under graduate food science curricula, food processing has been taught on a commodity basis. In many programs, several courses dealt with processing with emphasis on a different commodity, such as fruits and vegetables, dairy products, meat products, and eggs. In most situations, the emphasis was on the unique characteristics of the commodity and very little empha sis on the common elements associated with processing of the different commodities. Quite often the undergraduate student was allowed to select one or two courses from those offered in order to satisfy the minimum standards suggested by the Institute of Food Technologists. The current 1FT minimum standards suggest that the undergradu ate food science major be required to complete at least one food processing course. The description of this course is as follows: One course with lecture and laboratory which covers general characteristics of raw food materials, principles offood preserva tion, processing factors that influence quality, packaging, water and waste management, and sanitation. Prerequisites: general chemistry, physics, and general microbiology.

Informace o knize

Plný název Principles of Food Processing
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2013
Počet stran 288
EAN 9781461358701
ISBN 1461358701
Libristo kód 02253576
Váha 588
Rozměry 155 x 235 x 17
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet