Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Processing and Preservation of Brinjal Pickle

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Processing and Preservation of Brinjal Pickle Md. Sultan Mahomud
Libristo kód: 06839380
Nakladatelství VDM Verlag, ledna 2011
The study was concerned with the pickling of brinjal and shelf-life analysis of brinjal pickles. The... Celý popis
? points 151 b
1 506
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Fantastic Fungi Louie Schwartzberg / Pevná
common.buy 692
Seven Wonders of the World Carmella Van Vleet / Brožovaná
common.buy 388
Late Roman Cavalryman AD 236-565 Simon MacDowall / Brožovaná
common.buy 507
Buffalo Before Breakfast Mary Pope Osborne / Brožovaná
common.buy 188
Romantic Ecology (Routledge Revivals) Jonathan Bate / Pevná
common.buy 6 379
Nigeria at Fifty / Pevná
common.buy 3 841
Essentials of Functional MRI Patrick W. Stroman / Brožovaná
common.buy 3 513
Diplomacy for the Next Century Abba Eban / Brožovaná
common.buy 1 059
I am... Tara Cliff / Brožovaná
common.buy 677
Four Magic Moves To Winning Golf Len Elliott / Brožovaná
common.buy 463
USSR + DE Alhassan Azumah / Brožovaná
common.buy 1 379
Impossible God Frank Topping / Brožovaná
common.buy 633
Asia-Pacific Transitions D. Andersson / Pevná
common.buy 3 313
Samuel Johnson, LL. D. Thomas Babington Macaulay / Pevná
common.buy 918

The study was concerned with the pickling of brinjal and shelf-life analysis of brinjal pickles. The fresh brinjals and pickles were analyzed for proximate composition, microbiological status, sensory attributes and overall storage stability. Fresh brinjals were processed in sugar, oil and various types of spices. The proximate composition of fresh brinjal was moisture content 91.5%, protein content 1.3%, fat content 0.3%, ash content 1.3%, and vitamin-C 12 mg/100gm. The panelists tasted the productsand assigned marks for color, flavor, texture and overall acceptability. The interval was 15 days up to first 2 months and that was 1 month for the consecutive 4 months. All the pickles became soft for increasing time. Brinjal pickles important feature in our country.

Informace o knize

Plný název Processing and Preservation of Brinjal Pickle
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 72
EAN 9783639326185
ISBN 3639326180
Libristo kód 06839380
Nakladatelství VDM Verlag
Váha 118
Rozměry 152 x 229 x 4
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet