Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Protein Dimerization and Oligomerization in Biology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Protein Dimerization and Oligomerization in Biology Jacqueline M. Matthews
Libristo kód: 18049952
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., srpna 2016
This book focuses on the phenomenon of homo-oligomerization. Because protein function is often linke... Celý popis
? points 361 b
3 611
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Bunnoidity Carolyn Bunny Campora / Brožovaná
common.buy 460
Kitty Witty and the Secret Room A J Fontaine / Brožovaná
common.buy 302
Indigestion JOHN BEADNELL GILL / Brožovaná
common.buy 664
Genero Humano Isla Correyero / Brožovaná
common.buy 780

This book focuses on the phenomenon of homo-oligomerization. Because protein function is often linked to homo- and hetero-oligomerization and many heterologous interactions likely evolved from homologous interaction, coverage includes hetero-oligomerization.

Informace o knize

Plný název Protein Dimerization and Oligomerization in Biology
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 170
EAN 9781493944491
ISBN 1493944495
Libristo kód 18049952
Váha 502
Rozměry 178 x 254 x 11
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet