Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Pulse Chemistry and Technology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Pulse Chemistry and Technology B K Tiwari
Libristo kód: 01226343
Nakladatelství Royal Society Of Chemistry, srpna 2012
Like cereal, pulse processing is one of the oldest and most important of all food processing, which... Celý popis
? points 288 b
2 878
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-13 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Core Computer Science Kostas Dimitriou / Brožovaná
common.buy 1 420
Nonsense Show Eric Carle / Leporelo
common.buy 247
Pancierové srdce Jo Nesbo / Pevná
common.buy 378
Guitar Play-Along Hal Leonard Publishing Corporation / Brožovaná
common.buy 494
Scratching the Horizon Izzy Paskowitz / Brožovaná
common.buy 479
Epidemiology in Medicine C H Hennekens / Brožovaná
common.buy 3 081
It's Our Prom (So Deal With It) Julie Anne Peters / Pevná
common.buy 438
Modals and Conditionals Angelika Kratzer / Brožovaná
common.buy 1 834
Befangenheit im Verwaltungsverfahren. Tanja Maier / Brožovaná
common.buy 2 371
Commodity Risk Management Geoffrey Poitras / Brožovaná
common.buy 2 818
Troublesome Subject Jonathan Fineberg / Pevná
common.buy 1 641

Like cereal, pulse processing is one of the oldest and most important of all food processing, which encompasses a diverse range of products. Pulses are widely grown throughout the world and their dietary and economic importance is globally appreciated and well recognized. Although cereal processing has several dedicated text books, no dedicated text on pulse processing is currently available for food science and technology graduates. This book aims to address this oversight, starting with a chapter highlighting the importance of pulses, their production and consumption trends. The coverage in subsequent chapters provides details on the physical and chemical characteristics of pulses, starches, proteins and minor constituents in them and then how they are processed and used. Cooking quality, analysis and the value of the food products will all be examined with the final chapter reviewing the regulatory and legislative requirements for pulses. This book will serve as a comprehensive text book for undergraduate and postgraduate students, educators, industry personnel involved with grain processing and to some extent researchers providing an up-to-date insight into pulse science, processing and technology.

Informace o knize

Plný název Pulse Chemistry and Technology
Autor B K Tiwari
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2012
Počet stran 309
EAN 9781849733311
ISBN 1849733317
Libristo kód 01226343
Nakladatelství Royal Society Of Chemistry
Váha 638
Rozměry 156 x 242 x 23
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet