Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods M. Anandha Rao
Libristo kód: 14277182
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., září 2016
A wealth of vital new topics, including microstructure and diffusive wave spectroscopy, have been ad... Celý popis
? points 539 b
5 391
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží

A wealth of vital new topics, including microstructure and diffusive wave spectroscopy, have been added to this revised third edition of the authoritative text on rheology in foods, written by one of the world's leading authorities on food engineering.

Informace o knize

Plný název Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 461
EAN 9781489978813
ISBN 148997881X
Libristo kód 14277182
Váha 7139
Rozměry 155 x 235 x 25
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet