Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Safety Protocols in the Food Industry and Emerging Concerns

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Safety Protocols in the Food Industry and Emerging Concerns Giovanni Gurnari
Libristo kód: 09208409
Nakladatelství Springer International Publishing AG, března 2015
This brief reports about safety protocols in the food producing industry. Hygiene, i.e., the prevent... Celý popis
? points 168 b
1 681
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


No Place to Hide Mary Dimond / Pevná
common.buy 797
Tragedy of Hamlet William Shakespeare / Brožovaná
common.buy 344
Professional Civility Janie M. Harden Fritz / Pevná
common.buy 4 069
Sicherheit Und Entwicklung in Der Weltgesellschaft Florian P Keuhn / Brožovaná
common.buy 1 235
Llanidloes and Newtown - Y Drenewydd Ordnance Survey / Mapa
common.buy 403
Who Was Who on TV Norman Chance / Pevná
common.buy 1 098
Sermons and Illustrations by M.E. M.E. Lyons / Brožovaná
common.buy 474
Whitecentricism and Linguoracism Exposed Pierre W. Orelus / Brožovaná
common.buy 986
Spiritual Well-Being of Chinese Older Adults Vivian W. Q. Lou / Brožovaná
common.buy 1 681
Exaltation Mark Jennings / Brožovaná
common.buy 3 382
Genesis 12-50 Dr Thomas C (Eastern University) Oden / Pevná
common.buy 1 706
Propuesta de metodologia para la mejora de procesos Valdes Lesmes Mirta De La Caridad / Brožovaná
common.buy 1 234
Reliquiae (Ed.1855) Eugenie De Guerin / Brožovaná
common.buy 649
Truth Tracy Harris / Brožovaná
common.buy 532
Texan James B Hendryx / Brožovaná
common.buy 426

This brief reports about safety protocols in the food producing industry. Hygiene, i.e., the prevention of contamination and microbial infections, is of greatest importance in the industry, as are disinfection techniques, to prevent or to fight microbial contaminations and infections, and practical emerging concerns are centered around these fundamental concerns. The first part focuses on the attempts and possibilities to prevent microbial spreading. Part II discusses disinfection techniques and their risks, advantages and disadvantages. Current industry trends, such as the attempts to substitute chlorine in disinfection, are critically reviewed.§§In all, this brief volume discusses decision procedures and strategies that are being applied to prevent, reduce and fight microbial spreading. In particular, material that comes into contact with the foods, has to fulfill strict requirements. This aspect is explained in detail, and how little details can have great effects. The brief deals with the important question: is disinfection more an ally or an enemy?

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet