Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Seafood: Resources, Nutritional Composition, and Preservation

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Seafood: Resources, Nutritional Composition, and Preservation Z.E. Sikorski
Libristo kód: 06721292
Nakladatelství Taylor & Francis Inc, dubna 1990
Focuses on marine food composition as it relates to nutrition. This book describes the biological an... Celý popis
? points 1944 b
19 444
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Focuses on marine food composition as it relates to nutrition. This book describes the biological and technical factors which effect the availability and quality of seafood resources and provides information on the biochemical changes, functional properties, contents, and biological value of the main components of the major marine food organisms.

Informace o knize

Plný název Seafood: Resources, Nutritional Composition, and Preservation
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1990
Počet stran 256
EAN 9780849359859
ISBN 9780849359859
Libristo kód 06721292
Nakladatelství Taylor & Francis Inc
Váha 689
Rozměry 178 x 254 x 15
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet