Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Secrets of Meat Curing and Sausage Makin: How to Cure Ham, Shoulders, Bacon, Corned Beef, Etc., and How to Make All Kinds of Sausages, Etc., and Compl

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Secrets of Meat Curing and Sausage Makin: How to Cure Ham, Shoulders, Bacon, Corned Beef, Etc., and How to Make All Kinds of Sausages, Etc., and Compl B. Heller
Libristo kód: 12091341
Nakladatelství APPLEWOOD, prosince 2000
Chicago-based B. Heller & Co.'s 1922 "Secrets of Meat Curing..." is an authoritative guide to the sa...
? points 55 b
554
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Apple Tree Yard Louise Doughty / Brožovaná
common.buy 479
European Company Law Stefan Grundmann / Brožovaná
common.buy 7 670
Star Bright SHEILA TRACY / Brožovaná
common.buy 622

Chicago-based B. Heller & Co.'s 1922 "Secrets of Meat Curing..." is an authoritative guide to the safe and delicious curing of meat products.

Informace o knize

Plný název Secrets of Meat Curing and Sausage Makin: How to Cure Ham, Shoulders, Bacon, Corned Beef, Etc., and How to Make All Kinds of Sausages, Etc., and Compl
Autor B. Heller
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2001
Počet stran 308
EAN 9781429010061
ISBN 1429010061
Libristo kód 12091341
Nakladatelství APPLEWOOD
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet