Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Sourdough by Science - Understanding Bread Making for Successful Baking

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Sourdough by Science - Understanding Bread Making for Successful Baking
Libristo kód: 36317121
Nakladatelství COUNTRYMAN PR, ledna 2022
? points 71 b TOP TOP
709
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Perfect Loaf / Pevná
common.buy 877
TOP
Ashtanga Yoga David Swenson / Brožovaná
common.buy 674
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 560
TOP
Taste Stanley Tucci / Brožovaná
common.buy 248
TOP
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Brožovaná
common.buy 1 014
TOP
Bread Book Jennifer Latham / Pevná
common.buy 765
The Tucci Cookbook Stanley Tucci / Pevná
common.buy 782
Pate, Confit, Rillette Brian (SchoolCraft College) Polcyn / Pevná
common.buy 1 013
Artisan Cheese Making at Home Mary Carlin / Pevná
common.buy 631
Weber's Complete BBQ Book Jamie Purviance / Pevná
common.buy 544
In the Charcuterie Taylor Boetticher / Pevná
common.buy 889

Informace o knize

Plný název Sourdough by Science - Understanding Bread Making for Successful Baking
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2022
Počet stran 304
EAN 9781682687000
ISBN 1682687007
Libristo kód 36317121
Nakladatelství COUNTRYMAN PR
Váha 1228
Rozměry 205 x 261 x 26
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet