Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry Sue Ghazala
Libristo kód: 01392017
Nakladatelství Springer, Berlin, června 2009
This book provides a comprehensive and innovative overview of new and emerging sous vide and cook-ch... Celý popis
? points 603 b
6 034
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Keel's Simple Diary Philipp Keel / Brožovaná
common.buy 372
Sous Vide Recipe Book Norma Miller / Brožovaná
common.buy 323
Připravujeme
Silly Sheepdog Heather Amery / Brožovaná
common.buy 82
Everything Guide To Cooking Sous Vide Steve Cylka / Brožovaná
common.buy 349
Rights of Man Thomas Paine / Brožovaná
common.buy 113
Burned Thomas Enger / Brožovaná
common.buy 235
Asian Bridal Look Book Nilpa Bharadia / Brožovaná
common.buy 374
Strategic Management in Construction 2e David Langford / Brožovaná
common.buy 2 891
Dual-Earner Families / Brožovaná
common.buy 1 162
Cardio-Respiratory Control in Vertebrates Mogens L. Glass / Pevná
common.buy 5 435
Magnetism Louise A. Spilsbury / Brožovaná
common.buy 224
Play of Character in Plato's Dialogues Ruby (University of Washington) Blondell / Pevná
common.buy 4 530

This book provides a comprehensive and innovative overview of new and emerging sous vide and cook-chill techniques that are, or soon to be, commercially used for the food industry. Written by a range of international experts, the book integrates all subjects relative to sous vide and cook-chill processing, allowing food industry personnel to assimilate quickly the essential principles behind each technique and their applications. It is an essential reference for food scientists and technologists in industry, research and teaching, especially food process engineers involved in product development, quality assurance, packaging and production.

Informace o knize

Plný název Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry
Autor Sue Ghazala
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2009
Počet stran 341
EAN 9780751404333
ISBN 0751404330
Libristo kód 01392017
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 689
Rozměry 164 x 236 x 29
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet