Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Sous-vide

Jazyk NěmčinaNěmčina
Kniha Brožovaná
Kniha Sous-vide Daniel Wiechmann
Libristo kód: 16271067
Nakladatelství Riva Verlag, července 2017
In den Spitzenküchen dieser Welt gehört das Sous-vide-Garen seit Jahren zum Standardrepertoire. Hier... Celý popis
? points 24 b
237
Skladem u dodavatele Odesíláme do 4 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Przepisy Sous Vide 2022 / Brožovaná
common.buy 760
TOP
Sous Vide at Home Lisa Q. Fetterman / Pevná
common.buy 715
TOP
Sous vide pro každého Lisa Q. Fetterman / Brožovaná
common.buy 297
TOP
Sous-vide Dominik Rossbach / Pevná
common.buy 237
Sous-Vide Nico Stanitzok / Brožovaná
common.buy 295
Sous Vide 2022 (Polish) / Brožovaná
common.buy 731
Sous-Vide & Dampfgaren Götz Beller / Brožovaná
common.buy 242
Sous Vide Hugh Acheson / Pevná
common.buy 692
Sous Vide Cookbook Williams Sonoma Test Kitchen / Pevná
common.buy 362
Připravujeme
Sous Vide Susann Kreihe / Pevná
common.buy 1 217
Sous-vide goes BBQ Giuseppe Messina / Pevná
common.buy 894
SOUS-VIDE GRUNDKOCHBUCH Evert Kornmayer / Pevná
common.buy 461
Připravujeme
SOUS-VIDE BASICS Evert Kornmayer / Pevná
common.buy 333
Připravujeme
Take it easy! / Hra
common.buy 537

In den Spitzenküchen dieser Welt gehört das Sous-vide-Garen seit Jahren zum Standardrepertoire. Hierbei werden die Zutaten in Vakuum verpackt und schonend im Wasserbad gegart. Das schmeckt nicht nur unglaublich gut, sondern ist auch gesund. Im Vakuumbeutel werden Aromen und Geschmacksstoffe nicht ausgekocht. Das Gleiche gilt für Vitamine und wertvolle Spurenelemente. Doch der wohl größte Vorteil ist: Hat man den Dreh beim Sous-vide-Garen erst einmal raus, gelingen Fisch und Fleisch immer. Steaks und Braten werden unglaublich zart, Fisch bleibt saftig und bekommt einen schönen Biss. Doch auch Gemüse oder Obst lassen sich perfekt im warmen Wasserbad zubereiten. So gelingen fantastische Suppen oder Desserts. Mittlerweile entdecken daher immer mehr Hobbyköche das revolutionäre Garverfahren. Schließlich kosten Vakuumierer und Niedrigtemperaturgarer nicht mehr die Welt. Eine Sous-vide-Grundausstattung ist bereits für 200 Euro zu haben. Dieses Buch erklärt das Sous-vide-Verfahren Schritt für Schritt und führt durch sämtliche Anwendungsmethoden.

Informace o knize

Plný název Sous-vide
Jazyk Němčina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2017
Počet stran 96
EAN 9783742303523
ISBN 374230352X
Libristo kód 16271067
Nakladatelství Riva Verlag
Váha 209
Rozměry 148 x 211 x 9
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet