Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Spices

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Spices John W. Parry
Libristo kód: 04731356
These books are a excellent reference source for those who need to understand spices. Contents: -PRE... Celý popis
? points 240 b
2 396
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Cuphead Volume 1: Comic Capers & Curios Zack Keller / Brožovaná
common.buy 256
The Nose Knows Ellen Weiss / Brožovaná
common.buy 188
Sweet Paprika Mirka Andolfo / Pevná
common.buy 356
Kit Carson and His Three Wives Marc Simmons / Brožovaná
common.buy 591
The Pomegranate Seeds Ravell / Brožovaná
common.buy 249
Ancient Records of Egypt James Henry Breasted / Brožovaná
common.buy 1 174
Front Row Lisa Armstrong / Brožovaná
common.buy 241
Spices Sharangi / Pevná
common.buy 4 990
Turning points in history: Gr 10 - 12 Amanda Esterhuysen / Pevná
common.buy 1 333
Design Management Dale Sinclair / Brožovaná
common.buy 1 621
Glimpse of Heaven Livingstone Corporation / Brožovaná
common.buy 414
Making Animal Meaning Linda Kalof / Brožovaná
common.buy 893

These books are a excellent reference source for those who need to understand spices. Contents: -PREFACE TO THE SECOND EDITION -PREFACE TO THE FIRST EDITION - PART 1-MORPHOLOGY AND HISTOLOGY - INTRODUCTION - Rhizomes, Barks, Floral Parts, Buds, Fruits, and Seeds - I. ALLSPICE -II. CAPSICUMS -III. CARDAMOM -IV. CINNAMON -V. CASSIA -VI. CASSIA BUDS -VII. CLOVE -VIII. GINGER -IX. MACE -X. NUTMEG -XI. PEPPER -XII. SAFFRON -XIII. MEXICAN OR AMERICAN SAFFRON -XIV. STAR ANISE -XV. TURMERIC - Miscellaneous Seeds - XVI. FENUGREEK -XVII. MUSTARD, WHITE -XVIII. MUSTARD, BLACK -XIX. POPPY -XX. SESAME - Umbelliferae - GENERAL -XXI. ANISE -XXII. CARAWAY -XXIII. CELERY -XXIV. CORIANDER -XXV. CUMIN -XXVI. DILL -XXVII. FENNEL - Labiatae (Aromatic Leaves, Herbs) - XXVIII. MARJORAM, SWEET -XXIX. ORIGANUM -XXX. PEPPERMINT -XXXI. SPEARMINT -XXXII. ROSEMARY -XXXIII. SAGE -XXXIV. SAVORY -XXXV. SWEET BASIL -XXXVI. THYME - Miscellaneous Aromatic Leaves - XXXVII. LAUREL LEAVES (BAY LEAVES) -XXXVIII. PARSLEY -XXXIX. CHERVIL -XL. TARRAGON - Bulbs - XLI. GARLIC -XLII. ONION - PART 2-CHEMICAL COMPOSITION - INTRODUCTION -XLIII. THE SPICES -XLIV. pH DETERMINANT IONS - PART 3-PHOTOMICROGRAPHS OF THE SPICES - BIBLIOGRAPHY -GLOSSARY -INDEX -

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet