Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Studio Di Ceppi Di Candida Zemplinina Ad Interesse Enologico

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Brožovaná
Kniha Studio Di Ceppi Di Candida Zemplinina Ad Interesse Enologico Roa Mattia
Libristo kód: 07171774
Nakladatelství Edizioni Accademiche Italiane, dubna 2014
L'utilizzo di lieviti non-Saccharomyces in fermentazioni combinate con Saccharomyces cerevisiae rece... Celý popis
? points 109 b
1 091
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží

L'utilizzo di lieviti non-Saccharomyces in fermentazioni combinate con Saccharomyces cerevisiae recentemente ha dimostrato di poter produrre vini dalle proprietŕ organolettiche piů complesse, esaltando maggiormente i caratteri del vitigno e del territorio rispetto alle colture pure di S. cerevisiae. L'uso delle fermentazioni miste permette di ottenere questi vini, evitando allo stesso tempo problemi quali gli arresti di fermentazione, che si manifestano solitamente nelle fermentazioni alcoliche spontanee. In questo lavoro si sono studiate le caratteristiche molecolari e fisiologiche di alcuni isolati di Candida zemplinina ottenuti da diversi vini.

Informace o knize

Plný název Studio Di Ceppi Di Candida Zemplinina Ad Interesse Enologico
Autor Roa Mattia
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2014
Počet stran 64
EAN 9783639668360
ISBN 3639668367
Libristo kód 07171774
Váha 104
Rozměry 152 x 229 x 4
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet