Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Taste of Heritage

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Taste of Heritage Joe Randall
Libristo kód: 04915900
Nakladatelství Hungry Minds Inc,U.S., října 2002
The authentic meets the contemporary in this delicious collection of recipes from renowned Chef Joe... Celý popis
? points 65 b
653
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Direct Action: An Ethnography David Graeber / Brožovaná
common.buy 703
Pirate Activity Pad Phillip Clarke / Brožovaná
common.buy 215
Zurück auf Start Petros Markaris / Brožovaná
common.buy 319
Rapid Stage 7 Set A: Power Kids: Sky Boy Lou Kuenzler / Brožovaná
common.buy 343
Around Chigusa Dora C. y. Ching / Pevná
common.buy 2 494
Připravujeme
Young Adults with Special Needs John Friel / Brožovaná
common.buy 844
Ediths Tagebuch Patricia Highsmith / Brožovaná
common.buy 319
Leopardgeckos Karsten Grießhammer / Pevná
common.buy 492
Social Work Management and Practice Sue Ross / Brožovaná
common.buy 1 260
The Beatitudes: True Religion Robert Davidson / Brožovaná
common.buy 302
Radical Egalitarianism Felicity Aulino / Pevná
common.buy 2 504

The authentic meets the contemporary in this delicious collection of recipes from renowned Chef Joe Randall and twelve other top African American chefs, including Edna Lewis and Patrick Clark. Fueled by an exciting fusion of African, Southern, and New American traditions, this book is filled with fresh dishes that draw their inspiration from traditional ingredients and heritage recipes. From Chit lin Pizza on a Cornmeal Crust to Southern Fried Quail and Sweet Potato Brioche, here are the sophisticated signature dishes of today's African American cooking, along with heirloom recipes such as Hoppin' John, Creole Seafood Gumbo, and Barbara's Peach Cobbler.Joe Randall is a thirty year veteran of the food service industry. He is the founder of 'A Taste of Heritage Foundation', which addresses the career related issues impacting African Americans in the hospitality industry. A former executive chef, caterer, and restaurant owner, he is a frequent radio and TV guest and has been featured in several publications, such as "The Washington Post", "Ebony", "Food Arts", and "Southern Living". Toni Tipton Martin is a professional food journalist, contributing articles to many magazines and papers.She was the first African American to serve as the food editor of a major metropolitan daily newspaper, "The Cleveland Plain Dealer". She currently lives in Texas.

Informace o knize

Plný název Taste of Heritage
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2002
Počet stran 352
EAN 9780764567100
ISBN 0764567101
Libristo kód 04915900
Nakladatelství Hungry Minds Inc,U.S.
Váha 591
Rozměry 189 x 232 x 24
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet