Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Tecnología de los vinos blancos

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Brožovaná
Kniha Tecnología de los vinos blancos Tullio de Rosa
Libristo kód: 13086542
Nakladatelství Mundi-Prensa Libros, S.A., srpna 1997
INDICE: Las características químico-físicas fundamentaltes de los vinos blancos. La fermentación żen... Celý popis
? points 118 b
1 181
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží

INDICE: Las características químico-físicas fundamentaltes de los vinos blancos. La fermentación żen blancoż. Intervenciones durante la fermentación. Los microorganismos de las fermentaciones no patógenas y su actividad. Las fermentaciones conducidas con técnicas particulares. Algunas de las principales nociones que químico-física aplicadas al vino. La estabiliz ación espontánea del vino. El envejecimiento.etc.

Informace o knize

Plný název Tecnología de los vinos blancos
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 1997
Počet stran 527
EAN 9788471147004
ISBN 8471147009
Libristo kód 13086542
Nakladatelství Mundi-Prensa Libros, S.A.
Váha 960
Rozměry 160 x 240
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet