Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Tenera è la carne... Cotta a bassa temperatura

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Brožovaná
Kniha Tenera è la carne... Cotta a bassa temperatura Annemarie Wildeisen
Libristo kód: 36871890
Nakladatelství Guido Tommasi Editore-Datanova, dubna 2008
Carne tenera, deliziosamente aromatica, pratica e poco impegnativa. La cottura a bassa temperatura -... Celý popis
? points 57 b
566
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží

Carne tenera, deliziosamente aromatica, pratica e poco impegnativa. La cottura a bassa temperatura - in forno dai 70 agli 80 gradi - è il metodo ideale per cuocere la carne a puntino e in modo delicato. E adatto a tutti i tipi di carne: dalle scaloppine agli involtini più raffinati, dallo spezzatino a! filetto di vitello, maiale, manzo e agnello, fino ai classici pezzi più grandi, come la costata, il carré di maiale o il cosciotto d'agnello. In questo libro troverete inoltre moltissime ricette per preparare contorni speciali e ottime salse.

Informace o knize

Plný název Tenera è la carne... Cotta a bassa temperatura
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2008
Počet stran 105
EAN 9788886988216
Libristo kód 36871890
Váha 404
Rozměry 192 x 219 x 12
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet