Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Jazyk FrancouzštinaFrancouzština
Kniha Pevná
Kniha Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies
Libristo kód: 39379558
Nakladatelství Editions Flammarion, února 2023
Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques-make sausages, tie a roast with twi... Celý popis
? points 81 b TOP TOP
811
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Perfect Loaf / Pevná
common.buy 879
TOP
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Pevná
common.buy 676
TOP
Pâté en croûte Marion Sonier / Brožovaná
common.buy 955
TOP
Vegetables / Pevná
common.buy 676
Mastering Bread Marc Vetri / Pevná
common.buy 691

Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques-make sausages, tie a roast with twine, debone fish, create puff pastry, pickle vegetables, decorate a pâté en croûte-explained in more than 200 step-by-step instructions.Prepare 70 traditional to innovative recipes-Country Pâté, Beef Wellington, Duck and Mushroom Terrine, Rabbit Terrine with Dried Fruit Chutney, Vegetarian Carrot Rillettes, Serrano Ham Croquettes, Spicy Cabbage and Herb Sausages, Salmon and Spinach Terrine-with dishes designed to be shared.

Informace o knize

Plný název Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies
Jazyk Francouzština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2023
Počet stran 288
EAN 9782080294678
ISBN 2080294679
Libristo kód 39379558
Nakladatelství Editions Flammarion
Váha 566
Rozměry 210 x 280
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
House of Roots and Ruin / Brožovaná
common.buy 291
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Greatness Mindset / Pevná
common.buy 525
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 476
Mon livre de cuisine des régions de France Jay COLLECTIF & FABOK / Brožovaná
common.buy 646
Charcuterie, Leçons en pas à pas Sébastien ZOZAYA / Brožovaná
common.buy 1 896
Le grand Larousse gastronomique présidé par Joël Robuchon Comité gastronomique / Pevná
common.buy 1 899
Terrines et pâtés avec des légumes dedans Gilles et Nicolas Vérot / Brožovaná
common.buy 1 137
Le grand cours de cuisine FERRANDI Hachette / Pevná
common.buy 1 594
SOCOTRA / Brožovaná
common.buy 419

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet