Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Vážení zákazníci, z důvodu státního svátku není dnes zákaznická podpora k dispozici. Vašim požadavkům se budeme věnovat následující pracovní den. Děkujeme za pochopení.

The Book of Cheese: A Text on the Making, Manufacture and Marketing of Cheese

Kniha The Book of Cheese: A Text on the Making, Manufacture and Marketing of Cheese Charles Thom
Libristo kód: 18597147
Nakladatelství Createspace Independent Publishing Platform, června 2017
"The Book of Cheese" was written in 1918 by Charles Thom and Walter W. Fisk and is a comprehensive a... Celý popis
? points 70 b
700
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
O duševním klidu Lucius Annaeus Seneca / Pevná
common.buy 250
Small-Scale Cheese Business Gianaclis Caldwell / Brožovaná
common.buy 810
Art and Science of Grazing Sarah Flack / Brožovaná
common.buy 771
Výprodej
How to Raise Dairy Goats Martha Maeda / Brožovaná
common.buy 633
Goat Farming Alan Mowlem / Pevná
common.buy 513

"The Book of Cheese" was written in 1918 by Charles Thom and Walter W. Fisk and is a comprehensive almanac on the business of cheese. Features topics including The Milk in its Relation to Cheese, Coagulating Materials, Lactic Starters, Curd-Making, Cheese

Informace o knize

Plný název The Book of Cheese: A Text on the Making, Manufacture and Marketing of Cheese
Autor Charles Thom
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2017
Počet stran 418
EAN 9781548315467
ISBN 154831546X
Libristo kód 18597147
Váha 960
Rozměry 216 x 280 x 22
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Outwitting the Devil Napoleon Hill / Brožovaná
common.buy 442
TOP
Emerald Tablet of Hermes & The Kybalion The Three Initiates / Brožovaná
common.buy 335
World Cheese Book DK / Pevná
common.buy 677
Oxford Companion to Cheese Catherine Donnelly / Pevná
common.buy 1 251
Making Your Own Cheese Paul Peacock / Brožovaná
common.buy 303
101 Recipes for Making Cheese Cynthia Martin / Brožovaná
common.buy 827
Processed Cheese Science and Technology Mamdouh El-Bakry / Pevná
common.buy 6 572
Tempest Chantilly White / Brožovaná
common.buy 249
Mary Olivia Harris: Creature Teacher Dr Dawn S Holt / Brožovaná
common.buy 180
Quest of the Wizardess Guy Antibes / Brožovaná
common.buy 461
Essential Guide to Cheese Alexander Elt / Pevná
common.buy 615

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet