Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Cambridge World History of Food 2 Part Boxed Hardback Set

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Cambridge World History of Food 2 Part Boxed Hardback  Set Kenneth F. KipleKriemhild Cone
Libristo kód: 02029698
Nakladatelství Cambridge University Press, října 2000
An undertaking without parallel or precedent, this monumental two-volume work encapsulates much of w... Celý popis
? points 469 b
4 691
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
You Caroline Kepnes / Brožovaná
common.buy 234
TOP
Prisma Club Prisma Team / Brožovaná
common.buy 654
TOP
Ego and Archetype Edward F. Edinger / Brožovaná
common.buy 579
TOP
Quantum Theory of Fields 3 Volume Paperback Set Steven Weinberg / Brožovaná
common.buy 4 721
The Joy Of Living Yongey Mingyur Rinpoche / Brožovaná
common.buy 347
Deadly Education Naomi Novik / Pevná
common.buy 616
Hector and the Search for Happiness Francois Lelord / Brožovaná
common.buy 276
Tyrant T. M. Frazier / Brožovaná
common.buy 408
History of Food 2e Maguelonne Toussaint-Samat / Pevná
common.buy 1 120
Připravujeme
Fifty Places to Hike Before You Die Chris Santella / Pevná
common.buy 614
Veronika Decides to Die Paulo Coelho / Brožovaná
common.buy 234
Maps Activity Book Aleksandra Mizielinska / Brožovaná
common.buy 276

An undertaking without parallel or precedent, this monumental two-volume work encapsulates much of what is known of the history of food and nutrition. It constitutes a vast and essential chapter in the history of human health and culture. Ranging from the eating habits of our prehistoric ancestors to food-related policy issues we face today, this work covers the full spectrum of foods that have been hunted, gathered, cultivated, and domesticated; their nutritional makeup and uses; and their impact on cultures and demography. It offers a geographical perspective on the history and culture of food and drink and takes up subjects from food fads, prejudices, and taboos to questions of food toxins, additives, labeling, and entitlements. It culminates in a dictionary that identifies and sketches out brief histories of plant foods mentioned in the text - over 1,000 in all - and additionally supplies thousands of common names and synonyms for those foods.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet