Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Cheeses of Italy: Science and Technology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti
Libristo kód: 19251079
Nakladatelství Springer International Publishing AG, června 2018
The book will contain a detailed description on the historical aspects of cheese manufacture, a culm... Celý popis
? points 361 b
3 611
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Artisan Cheese Making at Home Mary Carlin / Pevná
common.buy 623
Pasta, Pane, Vino Matt Goulding / Pevná
common.buy 800
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Pevná
common.buy 7 882
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Pevná
common.buy 6 306
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Pevná
common.buy 6 578
Tapping the Government Grapevine Judith Schiek Robinson / Brožovaná
common.buy 2 624
Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian / Pevná
common.buy 2 687
Připravujeme
Sheffield in 50 Buildings Ian D Rotherham / Brožovaná
common.buy 478
Robbie's Story Stuart Carey / Brožovaná
common.buy 342
Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul / Pevná
common.buy 2 157

The book will contain a detailed description on the historical aspects of cheese manufacture, a culmination of historical information on the most traditional and worldwide popular Italian cheese varieties. An overview on cheese production is also included, covering the main general aspects. An overall classification of Italian cheeses will follow, aiming to categorize all the cheese varieties that have a tradition and/or an economic importance. Based on a large literature review, the core of the book will include descriptions cheese making traits which are unique to Italian cheese biotechnology. In particular, the milk chemical composition, the use whey or milk natural starters, some technology options (e.g., curd cooking), the microbiota composition and metabolism during curd ripening, especially for cheese made with raw milk, and the main relevant biochemical events, which occur during the very long-time ripening, will be described. The last part of the book will consider a detailed description of the biotechnology for the manufacture of the most traditional and popular cheeses worldwide.

Informace o knize

Plný název Cheeses of Italy: Science and Technology
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2018
Počet stran 274
EAN 9783319898537
ISBN 3319898531
Libristo kód 19251079
Váha 600
Rozměry 155 x 235 x 21
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet