Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

The Science of Good Food: The Ultimate Reference on How Cooking Works

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha The Science of Good Food: The Ultimate Reference on How Cooking Works David Joachim
Libristo kód: 11504619
Nakladatelství Robert Rose Inc, září 2008
A comprehensive A-Z encyclopedic reference with more than 1800 entries that provide straightforward... Celý popis
? points 145 b
1 453
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


When the Astors Owned New York Justin Kaplan / Brožovaná
common.buy 429
Fuzzy Sets Paul Wang / Brožovaná
common.buy 1 681
Folge 102: Das Pinguin-Ei Benjamin Blümchen / Audio CD
common.buy 278
Requiem Wiener Sängerknaben / Audio CD
common.buy 278
Köpfer Rantanplan / Audio CD
common.buy 363
DOS Mundos Institutional CD-ROM Program Tracy D. Terrell / Audio CD
common.buy 18 148

A comprehensive A-Z encyclopedic reference with more than 1800 entries that provide straightforward explanations of the how and why of food cooking. Highly readable and with 100 recipes that demonstrate principles, this book is for cooks of all levels.

Informace o knize

Plný název The Science of Good Food: The Ultimate Reference on How Cooking Works
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2008
Počet stran 624
EAN 9780778802051
ISBN 0778802051
Libristo kód 11504619
Nakladatelství Robert Rose Inc
Váha 1928
Rozměry 201 x 267 x 38
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet