Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Today's Special

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Today's Special
Libristo kód: 32871510
Nakladatelství Phaidon Press Ltd, března 2021
Get to know 100 of the most exciting rising-star chefs from around the world - as selected by 20 cul... Celý popis
? points 152 b
1 515
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Art of The Last of Us Part II Naughty Dog / Pevná
common.buy 1 054
TOP
Batman: Year One Frank Miller / Brožovaná
common.buy 338
TOP
Boyfriend Material Alexis Hall / Brožovaná
common.buy 327
TOP
Discipline Equals Freedom Jocko Willink / Pevná
common.buy 664
TOP
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, Vol. 5 Koyoharu Gotouge / Brožovaná
common.buy 205
TOP
Divine Doors Andres Engracia / Karty
common.buy 311
TOP
Churchill Andrew Roberts / Brožovaná
common.buy 514
TOP
Strengths Based Parenting Mary Reckmeyer / Pevná
common.buy 644
TOP
False Alarm / Brožovaná
common.buy 395
Broken Throne Victoria Aveyard / Brožovaná
common.buy 254
Danganronpa 2: Goodbye Despair Volume 1 Spike Chunsoft / Brožovaná
common.buy 322
The Literary Witches Oracle Taisia Kitaiskaia / Karty
common.buy 462
We Hunt the Flame Hafsah Faizal / Brožovaná
common.buy 228
Late to the Party / Brožovaná
common.buy 241

Get to know 100 of the most exciting rising-star chefs from around the world - as selected by 20 culinary mastersThe international dining scene is a vast, ever-shifting landscape, and Today's Special is perfectly positioned to help readers navigate it. Twenty of the globe's leading chef-curators - 10 men and 10 women - have each selected five emerging chefs from around the world, showcasing a variety of styles of food, restaurants, and personalities. Each of the 100 selected chefs is profiled, with recipes, photographs, and menus, plus original commissioned essays that shed light on what makes a standout star in today's culinary realm.Today's Special is packed with more than 300 recipes and 500 images celebrating finished dishes, chef portraits, restaurant interiors, and more. The broad geographical reach of chefs and cuisines includes: Jeremy Chan of Nigeria-inspired Ikoyi London; Toyomitsu Nakayama of Toyo, Tokyo, Japan; Afro-fusion chef Dieuviel Malonga; Manoella Buffara of Brazil; New York-based British chefs Clare de Boer and Jess Shadbolt; and Slovenian chef Luka Kosir.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet