Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

trasformazione industriale di frutta ed ortaggi. Tecnologie per la produzione di conserve e semiconserve vegetali

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Brožovaná
Kniha trasformazione industriale di frutta ed ortaggi. Tecnologie per la produzione di conserve e semiconserve vegetali Carlo Pompei
Libristo kód: 37095008
Nakladatelství Edagricole, ledna 2010
Docente di tecnologia delle conserve alimentari, Carlo Pompei presenta in questo libro il frutto del... Celý popis
? points 83 b
833
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží

Docente di tecnologia delle conserve alimentari, Carlo Pompei presenta in questo libro il frutto dell'esperienza didattica maturata in oltre vent'anni di insegnamento. Nato come dispensa per raccogliere le lezioni tenute in aula, il volume è stato notevolmente ampliato e aggiornato al fine di presentare una più estesa trattazione del settore, a disposizione non solo di studenti ma anche degli addetti ai lavori dell'industria delle conserve di origine vegetale.

Informace o knize

Plný název trasformazione industriale di frutta ed ortaggi. Tecnologie per la produzione di conserve e semiconserve vegetali
Autor Carlo Pompei
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2010
Počet stran 267
EAN 9788850651382
Libristo kód 37095008
Nakladatelství Edagricole
Váha 700
Rozměry 171 x 238 x 16
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet