Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems

Kniha Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems Gustavo F. Gutierrez-Lopez
Libristo kód: 15178517
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., října 2016
Water Stress Management contains the invited lectures and selected oral and poster presentations of... Celý popis
? points 309 b
3 089
Skladem u dodavatele Odesíláme za 8-10 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Barbare En Asie Henri Michaux / Brožovaná
common.buy 386
THE CHURCHES OF CHRIST IN TIME OF WAR CHARLES MACFARLAND / Pevná
common.buy 925
La puta conquesta de Catalunya de la iaia JOFRE MARTELL / Brožovaná
common.buy 501
Flowers In The Crags Ralph C Walls / Brožovaná
common.buy 461
ENZYMES OTTO COHNHEIM / Pevná
common.buy 1 039
I Love My Mom Shelley Admont / Brožovaná
common.buy 483
Quellen zu Pfeffels Fabeln Max Poll / Brožovaná
common.buy 618
Teoría Cuantitativa de los Precios José M. Gómez / Brožovaná
common.buy 1 007
Friend or Foe Etta Kaner / Brožovaná
common.buy 321
Kinderlieben Sebastian Susteck / Pevná
common.buy 8 635

Water Stress Management contains the invited lectures and selected oral and poster presentations of the 11th International Symposium on the Properties of Water (ISOPOW), which was held in Queretaro, Mexico 5-9 September 2010. The text provides a holistic description and discussion of state-of-the-art topics on the role of water in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food systems within a frame of an integrated approach and future trends on the subject. Different points-of-view about the state of water and phase transitions in a variety of substrates are presented. ISOPOW is a non-profit scientific organization whose activities aim at progressing the understanding of the properties of water in food and related biological systems and the exploitation of this understanding in improved raw materials, products and processes in the food, agro food or related industries. The first Symposium was organized in Glasgow, Scotland in 1974. Since then, ISOPOW meetings have promoted the exchange of knowledge between scientists involved in the study of food materials and scientists interested in water from a more basic point of view and the dialogue between academic and industrial scientists/technologists.

Informace o knize

Plný název Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 667
EAN 9781493941889
ISBN 1493941887
Libristo kód 15178517
Váha 892
Rozměry 155 x 235 x 27
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet