Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha What's Cooking in Chemistry? 2e Hubertus P. Bell
Libristo kód: 05040118
Nakladatelství Wiley-VCH Verlag GmbH, května 2009
Looking for future employment as a postdoc? Or desperately looking for the perfect present for a che... Celý popis
? points 73 b
734
Skladem u dodavatele Odesíláme do 4 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Make This Greek Temple Iain Ashman / Brožovaná
common.buy 187
Echoes From Old China K.S. Tom / Pevná
common.buy 805
Washington & Napoleon Matthew J. Flynn / Pevná
common.buy 721
Shaping Truth, Reshaping Justice Nneoma V. Nwogu / Pevná
common.buy 3 538

Looking for future employment as a postdoc? Or desperately looking for the perfect present for a chemist friend? Maybe you simply enjoy cooking and reading about current developments in chemistry research? The first Who's Who in organic chemistry to show what top scientists like to cook - on the bench and on the stove - and how they have made their way. Use K. C. Nicolaou's recipe for fish and chips and read about his scientific work while preparing the meal that helped him finance his studies back in England. Containing more than 50 personal recipes and anecdotes from leading organic chemists, such as Lonely soup (Evans), Wild boar - Tuscan way (Waldmann), and Dulce de Leche (Vollhardt), accompanied by biographies and sketches of their current work, this is an exquisite delicacy for anybody who likes cooking, eating and chemistry.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet