Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Whisky Science

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Whisky Science
Libristo kód: 33087453
Nakladatelství Springer Nature Switzerland AG, srpna 2020
This is a book about the science behind whisky:  its production, its measurement, and its flavor. Th... Celý popis
? points 361 b
3 611
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Berserk Deluxe Volume 5 Kentaro Miura / Pevná
common.buy 1 115
TOP
Before the Coffee Gets Cold Toshikazu Kawaguchi / Brožovaná
common.buy 191
TOP
Unite Me Tahereh Mafi / Brožovaná
common.buy 238
TOP
The Priory of the Orange Tree Samantha Shannon / Brožovaná
common.buy 286
TOP
Crooked Kingdom Collector's Edition Leigh Bardugo / Pevná
common.buy 545
TOP
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, Vol. 17 Koyoharu Gotouge / Brožovaná
common.buy 205
TOP
The Grace Year / Brožovaná
common.buy 323
TOP
Warriors Manga: The Rise of Scourge Erin Hunter / Brožovaná
common.buy 199
TOP
Untethered Soul Michael A. Singer / Karty
common.buy 391
TOP
Strange Hymn / Brožovaná
common.buy 276
TOP
Fundamentals of Distillery Practice Joseph A. Prochaska / Brožovaná
common.buy 1 144
TOP
The Sorcerer'S Secrets Jason Miller / Brožovaná
common.buy 449
Oxford Essential Russian Dictionary Oxford Dictionaries / Brožovaná
common.buy 196
Dance of a Burning Sea / Brožovaná
common.buy 237

This is a book about the science behind whisky:  its production, its measurement, and its flavor. The main purpose of this book is to review the current state of whisky science in the open literature. The focus is principally on chemistry, which describes molecular structures and their interactions, and chemical engineering which is concerned with realizing chemical processes on an industrial scale. Biochemistry, the branch of chemistry concerned with living things, helps to understand the role of grains, yeast, bacteria, and oak.  Thermodynamics, common to chemistry and chemical engineering, describes the energetics of transformation and the state that substances assume when in equilibrium. This book contains a taste of flavor chemistry and of sensory science, which connect the chemistry of a food or beverage to the flavor and pleasure experienced by a consumer.  There is also a dusting of history, a social science.

Informace o knize

Plný název Whisky Science
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2020
Počet stran 530
EAN 9783030137342
ISBN 3030137341
Libristo kód 33087453
Váha 825
Rozměry 155 x 235 x 32
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet