Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Whittemore's Science and Practice of Pig Productio n

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Whittemore's Science and Practice of Pig Productio n Colin T. Whittemore
Libristo kód: 04954694
Nakladatelství John Wiley and Sons Ltd, ledna 2006
The science and practice of pig production has changed rapidly over recent decades. New husbandry pr... Celý popis
? points 960 b
9 603
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Haikyu!!, Vol. 29 Haruichi Furudate / Brožovaná
common.buy 205
Připravujeme
Silence Shusaku Endo / Brožovaná
common.buy 315
Robin Dave Itzkoff / Brožovaná
common.buy 556
Burn After Writing Sharon Jones / Brožovaná
common.buy 473
Fugitive Six Pittacus Lore / Brožovaná
common.buy 298
Handbook of Modern Pig Farming H. M. Rikard-Bell / Brožovaná
common.buy 871
Animal Welfare Michael C. Appleby / Brožovaná
common.buy 2 105
Diseases of Swine, 11e Jeffrey J. Zimmerman / Pevná
common.buy 7 041
Připravujeme
Pathology of Laboratory Swine Kris Helke / Brožovaná
common.buy 5 612
Swine Diseases and Health Management Willow Adams / Pevná
common.buy 3 700

The science and practice of pig production has changed rapidly over recent decades. New husbandry practices, new understandings of growth, reproduction and health, new appreciations of welfare and environmental impact, new nutritional approaches, and modern reproductive and genetic techniques have all come into being, together with the emergence of new health challenges. Now in its third edition, this long established reference book on the management, breeding, feeding, nutrition, health and welfare of pigs has been fully revised to provide clear and current information on both the practical and scientific aspects of the pig industry. With the help of a new panel of international experts and a senior editor, the overall structure now contains input from international centres across Europe and North America. This edition includes: updated versions of existing chapters; completely revised and new sections on: Pig meat and carcass quality, Reproduction, The maintenance of health, Nutritional value of protein and amino acids in feed stuffs, Value of fats and oils in pig diets, Product marketing, Environmental management, Simulation modelling; inputs from international authorities; and many tables, diagrams, photographs and figures.

Informace o knize

Plný název Whittemore's Science and Practice of Pig Productio n
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2006
Počet stran 704
EAN 9781405124485
ISBN 1405124482
Libristo kód 04954694
Nakladatelství John Wiley and Sons Ltd
Váha 1410
Rozměry 258 x 188 x 44
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet