Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Whole Hog Cookbook

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Whole Hog Cookbook Libbie Summers
Libristo kód: 04944235
Nakladatelství Rizzoli International Publications, září 2011
There's a whole world of pork to love, as demonstrated in this cookbook devoted to every cut of the... Celý popis
? points 72 b
722
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Phantom of the Opera Gaston Leroux / Brožovaná
common.buy 75
Transformers, 1 Blu-ray Tom Muldoon / Blu-ray
common.buy 439
Der Maler und das Mädchen Louise L. Hay / DVD
common.buy 611
Morden im Norden, 4 DVDs. Staffel.2 Angelika Sengbusch / DVD
common.buy 618
Adolph Menzel Werner Busch / Brožovaná
common.buy 252
Husserl's Ideen Lester Embree / Pevná
common.buy 5 094
Die Zehn Gebote Matthias Köckert / Brožovaná
common.buy 225
Silver Triennial International Christianne Weber / Pevná
common.buy 1 140

There's a whole world of pork to love, as demonstrated in this cookbook devoted to every cut of the hog. Plump sausages sputtering on the grill, thick bacon sizzling in a pan, a juicy pork chop from the oven-pork comes in so many wondrous forms. From grilling and frying to braising and pickling, author Libbie Summers has a special way with pork, taking comfortable old-fashioned dishes and updating them with fun and stylish twists. Summers grew up on a hog farm in Missouri-even wrestling pigs as a kid at the state fair-and grew to become the culinary producer for Paula Deen, who instilled in her a Southerner's affection for the pig. Most of her recipes have a down-home accent, but many reflect international influences too: Sweet Tea Brined Pork Shoulder, Pork Chops and Applesauce, Pork Belly Gyros, Pork Pies, and Jerk Roasted Tenderloin. Chapters are divided according to primal cuts, such as the shoulder, loin, bacon, and ribs. How-to sections show you how to make your own fresh sausage, tie up a crown roast, and cure bacon. In her writing, Summers takes up the cause of the much-maligned pig and reminds us that the best way to honor an animal is to appreciate every part, wasting nothing.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet