Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Wine Chemistry and Biochemistry

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Wine Chemistry and Biochemistry M. Victoria Moreno-Arribas
Libristo kód: 01382719
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., listopadu 2008
The aim of this book is to describe chemical and biochemical aspects of winemaking that are currentl... Celý popis
? points 895 b
8 953
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Naruto (3-in-1 Edition), Vol. 1 Masashi Kishimoto / Brožovaná
common.buy 398
TOP
BARBIE GERWIG GRETA / Brožovaná
common.buy 410
TOP
Oxford Handbook of Clinical Haematology Drew Provan / Brožovaná
common.buy 1 212
TOP
Fullmetal Alchemist 18 Hiromu Arakawa / Brožovaná
common.buy 188
TOP
Hoffbrand's Essential Haematology 8e A. Victor Hoffbrand / Brožovaná
common.buy 1 722
Biomechanics of Spine Stabilization Edward C. Benzel / Pevná
common.buy 4 361
Připravujeme
Pacific Rim: Man, Machines & Monsters David S Cohen / Pevná
common.buy 916
Dracula, Prince Of Many Faces Radu R. Florescu / Brožovaná
common.buy 384
Poselství bohyně Eva-Maria Kiefer / Kniha
common.buy 319
Wine Chemistry and Biochemistry M. Victoria Moreno-Arribas / Brožovaná
common.buy 7 843
Cell Signalling John T. Hancock / Brožovaná
common.buy 1 682
Managing Wine Quality Andrew G. Reynolds / Brožovaná
common.buy 9 996
Wine Flavour Chemistry Jokie Bakker / Pevná
common.buy 5 870

The aim of this book is to describe chemical and biochemical aspects of winemaking that are currently being researched. The authors have selected the very best experts for each of the areas. §The first part of the book summarizes the most important aspects of winemaking technology and microbiology. The second most extensive part deals with the different groups of compounds, how these are modified during the various steps of the production process, and how they affect the wine quality, sensorial aspects, and physiological activity, etc. The third section describes undesirable alterations of wines, including those affecting quality and food safety. Finally, the treatment of data will be considered, an aspect which has not yet been tackled in any other book on enology. In this chapter, the authors not only explain the tools available for analytical data processing, but also indicate the most appropriate treatment to apply, depending on the information required, illustrating with examples throughout the chapter from enological literature.

Informace o knize

Plný název Wine Chemistry and Biochemistry
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2008
Počet stran 735
EAN 9780387741161
ISBN 038774116X
Libristo kód 01382719
Váha 1266
Rozměry 169 x 242 x 46
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet