Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

yogurt e altri alimenti fermentati

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Brožovaná
Kniha yogurt e altri alimenti fermentati Angela Colli
Libristo kód: 44246839
Nakladatelství Tecniche Nuove, října 2004
Lo yogurt è ottenuto da una particolare fermentazione del latte e i batteri che ne sono responsabili... Celý popis
? points 30 b
296
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží

Lo yogurt è ottenuto da una particolare fermentazione del latte e i batteri che ne sono responsabili, i lattobacilli, sono molto benefici. La prima parte del libro racconta in un linguaggio molto comprensibile e chiaro, che cosa è la fermentazione, quali sono i microrganismi responsabili, quali trasformazioni avvengono nel cibo di partenza, soffermandosi soprattutto su alimenti come lo yogurt, altri latti e verdure fermentate e sul loro potenziale benefico. Nella seconda parte del libro si passa all'uso in cucina con proposte di menu e ricette.

Informace o knize

Plný název yogurt e altri alimenti fermentati
Autor Angela Colli
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2004
Počet stran 125
EAN 9788848116756
Libristo kód 44246839
Nakladatelství Tecniche Nuove
Váha 176
Rozměry 146 x 212 x 10
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet