Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Zavařování

Jazyk ČeštinaČeština
Kniha Pevná
Kniha Zavařování redakce časopisu Apetit
Libristo kód: 00171152
Nakladatelství Apetit, července 2014
Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný her... Celý popis
? points 33 b
325
Skladem u dodavatele Odesíláme za 2-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


Moučníky Redakce časopisu Apetit / Pevná
common.buy 325
Vaříme podle Herbáře Wintrová Kateřina / Pevná
common.buy 301
Mamma mia! redakce časopisu Apetit / Pevná
common.buy 325
Řecká odysea Redakce časopisu Apetit / Pevná
common.buy 325
Drůbež redakce časopisu Apetit / Pevná
common.buy 325
Honzo, vstávej! Redakce časopisu Apetit / Pevná
common.buy 325
Po strništi bos Zdeněk Svěrák / Pevná
common.buy 183
Dorty a dezerty Redakce časopisu Apetit / Pevná
common.buy 325
Polévky redakce časopisu Apetit / Pevná
common.buy 325
Saláty Redakce časopisu Apetit / Pevná
common.buy 325
Těstoviny Redakce časopisu Apetit / Pevná
common.buy 325
Tajemství Východu Redakce časopisu Apetit / Pevná
common.buy 325
Koláče Redakce časopisu Apetit / Pevná
common.buy 325
Grilování redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová / Pevná
common.buy 321
Brambory Redakce časopisu Apetit / Pevná
common.buy 325

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit. Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici) a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept na těstoviny s rajčatovým sugem, masové kuličky s kysaným zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani obsáhlý servis o zavařování. Autorka kuchařky Katka Švejdová čtenářům nabízí jak klasiku, jako jsou recepty na ovocné džemy, kompoty anebo houby s octem, ale i něco nového a netradičního -jako je třeba recept na korejské kimči, chutney, pickles apod. Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol: Ovoce Zelenina Maso & ryby Ochucovadla & koření Sirupy & likéry Z mrazáku Zásoby v kuchyni

Informace o knize

Plný název Zavařování
Jazyk Čeština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2014
Počet stran 160
EAN 9788087575178
ISBN 978-80-87575-17-8
Libristo kód 00171152
Nakladatelství Apetit
Váha 789
Rozměry 217 x 248 x 18
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


Třešně v rumu Michaela Janečková / Pevná
common.buy 237
Jíme dobře / Pevná
common.buy 321
Rybářské uzly krok za krokem Ben Boden / Kniha
common.buy 226
Papírový dům Profesorův deník Ivan Tapia / Pevná
common.buy 280
Konopí jako lék Franjo Grotenhermen / Pevná
common.buy 225
Čakrové pohádky Petra Hejtmánková / Pevná
common.buy 209
Výprodej
Český jazyk v kostce pro střední školy Marie Sochrová / Brožovaná
common.buy 156
Luštěniny / Pevná
common.buy 325
Horší než doba války ... Jiří Plachý / Pevná
common.buy 427
Americký princ Sierra Simone / Pevná
common.buy 279
Ubrousku, prostři se! Redakce časopisu Apetit / Pevná
common.buy 325

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet