Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Zvěřinová kuchařka

Jazyk ČeštinaČeština
Kniha Kniha
Kniha Zvěřinová kuchařka Christa Muhle-Witt
Libristo kód: 16281003
Nakladatelství Víkend, dubna 2017
Nejlepší speciality ze zvěřiny Tato velká kniha receptů ze zvěřiny přináší změnu do kuchyně. Předkl... Celý popis
? points 51 b
509
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 2-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Lidová říkadla Josef Lada / Leporelo
common.buy 105
TOP
Bayrische Küche Günter Schweizer / Pevná
common.buy 159
Vše o uzení Vladimír Dyk / Pevná
common.buy 212
Ghost Rider Neil Peart / Brožovaná
common.buy 432
Připravujeme
Maminčina říkadla Josef Lada / Leporelo
common.buy 105
Sapíkův svět Martin Jaroš / Pevná
common.buy 399
Odkaz Elle Kennedy / Pevná
common.buy 343
Velký český kuchařský lexikon Josef Bittermann / Pevná
common.buy 838
Říkadla ze dvora a louky Josef Lada / Leporelo
common.buy 105
Škola vaření Martin Černohorský / Pevná
common.buy 399
Bayerische Küche / Pevná
common.buy 168

Nejlepší speciality ze zvěřiny Tato velká kniha receptů ze zvěřiny přináší změnu do kuchyně. Předkládá vám osvědčené i úplně nové recepty z celkem 15 druhů užitkové, volně žijící zvěře. Návody, popsané krok za krokem, usnadní práci a zaručí, že se vám každý pokrm povede. Problémy vám nezpůsobí ani pozměněné recepty, různé varianty a kombinace. Velkou pomocí jsou úplně základní vědomosti kuchařské praxe. Osvojíte si zručnost - potřebnou například u svazování pečené - a to pomocí podrobného popisu s ilustracemi. O kvalitě této kuchařky svědčí i to, že v Německu vyšla již po devatenácté. * Nejlepší recepty ze zvěře srnčí, jelení, daňčí, divočáků, muflonů, kamzíků, zajíců, bažantů, koroptví, křepelek, perliček, divokých hus, kachen a další zvěře * Návody na polévky, přílohy, omáčky, ochucená másla * Kuchyňská praxe - zvěřina v rámci výživy, nákup srstnaté a pernaté zvěře, jak poznat čerstvé maso, jak je zamrazit, metody přípravy, porcování a podávání • Základní postupy při přípravě marinád, vývarů, esencí, želé, nádivek, sekané a těst

Informace o knize

Plný název Zvěřinová kuchařka
Jazyk Čeština
Vazba Kniha - Kniha
Datum vydání 2017
Počet stran 236
EAN 9788074331855
ISBN 978-80-7433-185-5
Libristo kód 16281003
Nakladatelství Víkend
Váha 1191
Rozměry 230 x 270 x 20
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Hana Alena Mornštajnová / Brožovaná
common.buy 224
TOP
Jak si správně přát 3.0 Pierre Franckh / Pevná
common.buy 340
Radikální otevřenost Kim Scottová / Brožovaná
common.buy 299
Plán vaší duše Robert Schwartz / Brožovaná
common.buy 237
Udírny a uzení Binder Egon / Brožovaná
common.buy 152
Moje první opravdová kuchařka Ája Drahokoupilová / Pevná
common.buy 484
Zvěřina a lahodná masa Oldřich Dufek / Brožovaná
common.buy 88
Psychologie lidské odolnosti Karel Paulík / Brožovaná
common.buy 467
Návrh Elle Kennedy / Pevná
common.buy 383
4D hra - omaľovanka Monster Truck neuvedený autor / Brožovaná
common.buy 177
Zvěřina Mangold Matthias F. / Brožovaná
common.buy 136
Země Friedmann Friese / Hra
common.buy 1 049
Noc v osamělém říjnu Roger Zelazny / Brožovaná
common.buy 164

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet