Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Advances in Baking Technology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Advances in Baking Technology B. S. KAMEL AND C. E. STAUFFER
Libristo kód: 05338226
Nakladatelství Chapman and Hall, ledna 1992
Designed principally for food technologists in the baking industry, this reference work examines ing... Celý popis
? points 168 b
1 681
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Lune / Pevná
common.buy 810
TOP Výprodej
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Pevná
common.buy 807
Sweet Side of Sourdough / Brožovaná
common.buy 525
Pains Click & Cook by Karima / Brožovaná
common.buy 675
Canadian Methodist Women, 1766-1925 Marilyn Fardig Whiteley / Pevná
common.buy 3 058
Cadillac Couches Sophie B Watson / Brožovaná
common.buy 554
Der Eifelsteig Peter Stollenwerk / Pevná
common.buy 944
Design on the Edge David W. Orr / Brožovaná
common.buy 256
Dawn of the Metal Age Jonathan M. Golden / Pevná
common.buy 5 172
Childhood Obsessive Compulsive Disorder Greta Francis / Pevná
common.buy 4 599

Designed principally for food technologists in the baking industry, this reference work examines ingredients and progress in basic bread production, such as microwave baking, extrusion, the freezing of doughs and other baked products, and test methods.

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet