Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Baking Technology and Nutrition - Towards a Healthier World

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Baking Technology and Nutrition - Towards a Healthier World Stanley P. Cauvain
Libristo kód: 22164610
Nakladatelství John Wiley and Sons Ltd, září 2019
A new study of the challenges presented by manufacturing bakery products in a health-conscious world...
? points 500 b
5 001
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Lune / Pevná
common.buy 810
TOP Výprodej
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Pevná
common.buy 807
Sweet Side of Sourdough / Brožovaná
common.buy 525
Pains Click & Cook by Karima / Brožovaná
common.buy 675
Advances in Baking Technology B. S. KAMEL AND C. E. STAUFFER / Brožovaná
common.buy 1 681
Logika Priest Graham / Brožovaná
common.buy 232

A new study of the challenges presented by manufacturing bakery products in a health-conscious world The impact of bakery products upon human nutrition is an increasingly pressing concern among consumers and manufacturers alike. With obesi

Informace o knize

Plný název Baking Technology and Nutrition - Towards a Healthier World
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2019
Počet stran 232
EAN 9781119387152
ISBN 1119387159
Libristo kód 22164610
Nakladatelství John Wiley and Sons Ltd
Váha 442
Rozměry 223 x 146 x 12
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet