Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Bioactive Components of Milk

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Bioactive Components of Milk Zsuzsanna Bosze
Libristo kód: 01382714
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., prosince 2007
Of all food products dairy foods have the most potential concerning functional foods. Therefore, the... Celý popis
? points 658 b
6 578
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Návraty sudetské otázky Václav Houžvička / Brožovaná
common.buy 383
We Can Get Dressed Marion Cocklico / Leporelo
common.buy 196
Die wunderbaren Jahre Reiner Kunze / Brožovaná
common.buy 389
Kovno Gaberna John S. Gould / Brožovaná
common.buy 367
Afrika Jahrbuch 1999 nstitut für Afrika-Kunde / Brožovaná
common.buy 1 830
Evan Harrington - Volume 3 George Meredith / Pevná
common.buy 987
Das monadische Kunstwerk Andreas Pradler / Brožovaná
common.buy 723
Deutsche Geschichte im Zeitalter der Reformation. Bd.5 Leopold von Ranke / Brožovaná
common.buy 1 131
EPD Congress 2013 Minerals Metals & Materials Socie / Pevná
common.buy 3 047

Of all food products dairy foods have the most potential concerning functional foods. Therefore, there is a tremendous amount of interest in value-added milk products and the identification of components in food which have health benefits. Bioactive Components of Milk provides an overview of these derived components and their diverse activities including: the stimulation of beneficial microflora, alerting the immune system to the presence of potential pathogens and allergens, binding and eliminating toxins, etc. §The book is divided into four parts. The first part focuses on bioactive milk lipid components, which very widely among mammalian species. The second part describes different aspects of biological active colostrums and milk proteins and their derivatives, with special concern on species specific effects. The third part reviews the production of recombinant human proteins in the milk of livestock animals - including ethical issues - and the aims of altering milk composition for the benefit of both the animals themselves and the consumers. The final part focuses on the influence of ruminants nutrition on the biological activity of milk.

Informace o knize

Plný název Bioactive Components of Milk
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2007
Počet stran 496
EAN 9780387740867
ISBN 0387740864
Libristo kód 01382714
Váha 966
Rozměry 155 x 235 x 32
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet