Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Chemistry and Biochemistry of Winemaking, Wine Stabilization and Aging

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Chemistry and Biochemistry of Winemaking, Wine Stabilization and Aging Fernando M. Nunes
Libristo kód: 35807928
Nakladatelství IntechOpen, února 2021
? points 414 b
4 144
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Postmodern Winemaking Clark Smith / Pevná
common.buy 830
Vermeer - The Complete Works Karl Schütz / Pevná
common.buy 597
Un Cadaver en la Biblioteca Agatha Christie / Brožovaná
common.buy 238
Handbook of Enology 3e 2V Set Pascal Riberau-Gayon / Pevná
common.buy 10 883
Wine Chemistry and Biochemistry M. Victoria Moreno-Arribas / Brožovaná
common.buy 7 843
Chemistry of Wine David R. Dalton / Pevná
common.buy 1 724
Techniques in Home Winemaking Daniel Pambianchi / Brožovaná
common.buy 482
Understanding Wine Chemistry Andrew Waterhouse / Pevná
common.buy 3 863
Traité d'oenologie - Tome 1 - 7e éd. Pascal Ribéreau-Gayon / Kniha
common.buy 4 019

Informace o knize

Plný název Chemistry and Biochemistry of Winemaking, Wine Stabilization and Aging
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2021
Počet stran 256
EAN 9781839625756
ISBN 1839625759
Libristo kód 35807928
Nakladatelství IntechOpen
Váha 769
Rozměry 180 x 260 x 22
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet