Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Current Issues in Tourism, Gastronomy, and Tourist Destination Research

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Current Issues in Tourism, Gastronomy, and Tourist Destination Research
Libristo kód: 38903140
Nakladatelství Taylor & Francis Ltd, května 2022
? points 698 b
6 983
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Military English Tactical and Peacekeeping Operations Robert Andrew Buckmaster / Brožovaná
common.buy 743
Food and Drink Tourism Sally Everett / Brožovaná
common.buy 1 838
Future of Food Tourism Ian Yeoman / Brožovaná
common.buy 1 583
Culinary Tourism Michael Mair / Brožovaná
common.buy 866
Handbook of Nutrition and Immunity M. Eric Gershwin / Brožovaná
common.buy 5 094
Exercise Immunology Michael Gleeson / Brožovaná
common.buy 2 969
Data Analysis BriefBook Rudolf K. Bock / Pevná
common.buy 1 681
Culinary Tourism Lucy M. Long / Pevná
common.buy 2 284
Tourism and Gastronomy Anne-Mette Hjalager / Brožovaná
common.buy 1 761

Informace o knize

Plný název Current Issues in Tourism, Gastronomy, and Tourist Destination Research
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2022
Počet stran 450
EAN 9781032163109
ISBN 1032163100
Libristo kód 38903140
Nakladatelství Taylor & Francis Ltd
Váha 1030
Rozměry 174 x 246
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet