Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Culinary Tourism

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Culinary Tourism Michael Mair
Libristo kód: 01703450
Nakladatelství Verlag Österreich, listopadu 2011
This volume contains papers and contributions presented at the first "European Culinary Tourism Conf... Celý popis
? points 87 b
867
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Military English Tactical and Peacekeeping Operations Robert Andrew Buckmaster / Brožovaná
common.buy 743
Storm Peak John A. Flanagan / Brožovaná
common.buy 474
Food and Drink Tourism Sally Everett / Brožovaná
common.buy 1 836
Future of Food Tourism Ian Yeoman / Brožovaná
common.buy 1 583
Handbook of Nutrition and Immunity M. Eric Gershwin / Brožovaná
common.buy 5 094
Exercise Immunology Michael Gleeson / Brožovaná
common.buy 2 969
Tourism and Gastronomy Anne-Mette Hjalager / Brožovaná
common.buy 1 761
Dissertation on Endemial Diseases Friedrich Hoffmann / Brožovaná
common.buy 763
Deutsch-Stars - Allgemeine Ausgabe - 3. Schuljahr Ruth Dolenc-Petz / Brožovaná
common.buy 241
Frozen Robert Lopez / Brožovaná
common.buy 379
Culinary Tourism / Brožovaná
common.buy 987
Leap into Literacy Rae Pica / Brožovaná
common.buy 436
Collected Works of Paul Valery, Volume 2 Paul Valéry / Brožovaná
common.buy 1 829

This volume contains papers and contributions presented at the first "European Culinary Tourism Conference", which took place in Vienna, March 2011, as a joint event organized by the FHWien - University of Applied Sciences, Vienna, and the College of Polytechnics Jihlava, Czech Republic.The conference contributions comprise multidisciplinary approaches from resarch in innovation systems, food culture, innovative food concepts, product development, hospitality research, tourist perception and behaviour and many others. A special focus is on culinary tourism in border regions. In addition, the volume presents the outcomes of workhops of culinary tourism providers and experts, who discussed and developed further theoretical and practical topics.This volume will appeal to all those who are interested in culinary tourism in general and professionals, researchers and students interested in different aspects in particular.

Informace o knize

Plný název Culinary Tourism
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2012
Počet stran 202
EAN 9783704663016
ISBN 3704663018
Libristo kód 01703450
Nakladatelství Verlag Österreich
Váha 538
Rozměry 235 x 155 x 13
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet