Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Espresso Coffee

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Espresso Coffee V Illy
Libristo kód: 04020684
Nakladatelství Elsevier Science Publishing Co Inc, prosince 2004
Written by leading coffee technology specialists in consultation with some of the world's biggest co... Celý popis
? points 299 b
2 986
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Dungeons & Dragons Essentials Kit (D&d Boxed Set) Wizards RPG Team / Brožovaná
common.buy 667
TOP
My Dress-up Darling 1 Shinichi Fukuda / Brožovaná
common.buy 315
TOP
The Witcher - Blood of Elves Andrzej Sapkowski / Brožovaná
common.buy 237
TOP
Ten Thousand Doors of January Alix E. Harrow / Brožovaná
common.buy 286
TOP
Overlord, Vol. 16 (light novel) Kugane Maruyama / Pevná
common.buy 400
TOP
Origami Paper 500 sheets Rainbow Patterns 6 inch (15 cm) Tuttle Publishing / Papírenské zboží
common.buy 322
Origami Paper 500 sheets Chiyogami Patterns Tuttle Publishing / Brožovaná
common.buy 334
Coffee Dictionary Maxwell Colonna-Dashwood / Pevná
common.buy 462
Pebble in the Sky Isaac Asimov / Brožovaná
common.buy 276
Hieronymus Bosch Stefan Fischer / Pevná
common.buy 4 970
The Mindfulness Workbook for OCD Tom Corboy / Brožovaná
common.buy 508
Craft and Science of Coffee Britta Folmer / Pevná
common.buy 3 080
Plotinus: The Enneads Lloyd P Gerson / Brožovaná
common.buy 1 649

Written by leading coffee technology specialists in consultation with some of the world's biggest coffee manufacturers, the second edition of the successful "Espresso Coffee" will once again comprehensively cover the current status of the chemistry and technology of espresso coffee. It comprehensively covers topics such as agronomy, green coffee processing, roasting/grinding, packaging, percolating and decaffeination techniques. It provides a comprehensive resource for those interested in the fundamental notions of coffee quality; with a point of reference given in the form of a detailed bibliography to provide direction to the wider literature. Chapters include: Quality of espresso coffee; The plant; The raw bean; Roasting; Grinding; Packaging; Percolation; The cup; and Physiology.

Informace o knize

Plný název Espresso Coffee
Autor V Illy
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2004
Počet stran 416
EAN 9780123703712
ISBN 0123703719
Libristo kód 04020684
Váha 680
Rozměry 218 x 151 x 34
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet