Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Flavors from the French Mediterranean

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Flavors from the French Mediterranean Gerald Passedat
Libristo kód: 09495288
Nakladatelství Editions Flammarion, března 2016
The Mediterranean diet is renowned for being healthy, and its delicious cuisine, bursting with color... Celý popis
? points 95 b
945
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Heston Blumenthal at Home Heston Blumenthal / Pevná
common.buy 1 312
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
TOP
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 1 455
TOP
NoMad Cookbook Daniel Humm / Pevná
common.buy 2 445
Silmarillion John Ronald Reuel Tolkien / Pevná
common.buy 334
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 407
Eleven Madison Park Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 444
NOPI: The Cookbook Yotam Ottolenghi / Pevná
common.buy 732
Relae Christian Puglisi / Pevná
common.buy 1 019
Le Manoir aux Quat'Saisons Raymond Blanc / Pevná
common.buy 1 673

The Mediterranean diet is renowned for being healthy, and its delicious cuisine, bursting with color and flavor, is acclaimed around the globe. Born in Marseilles, overlooking the sparkling Mediterranean Sea, three-star Michelin chef Gérald Passédat has always been influenced by the landscape and produce of his region, and he draws inspiration from the abundance of local seafood, sun-ripened vegetables, fragrant herbs, and sumptuous wines. In this volume, the renowned chef presents eighty generous and easy-to-prepare recipes that celebrate fresh ingredients from the south of France. Appetizers include artichokes en barigoule, eggplant with goat cheese, or stuffed shellfish. For the main course, choose from red onion pissaladi?re, Camargue black rice paella, or bouilleabaisse. Desserts range from roasted figs or poached apricots to Menton lemon tart or licorice soufflé. The recipes are accompanied by photographs of Passédat’s beautifully prepared recipes and are complemented by the picturesque land- and seascapes of the Mediterranean?shady terraces, winding coastlines, and charming alleyways?as well as images of fresh produce and the chef at work in the kitchen.

Informace o knize

Plný název Flavors from the French Mediterranean
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 176
EAN 9782080202512
ISBN 2080202510
Libristo kód 09495288
Nakladatelství Editions Flammarion
Váha 872
Rozměry 248 x 201 x 20
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Fifth Season N. K. Jemisin / Brožovaná
common.buy 286
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 157
TOP
Celler de Can Roca Joan Roca / Pevná
common.buy 810
Kitchen Secrets Raymond Blanc / Brožovaná
common.buy 534
Připravujeme
French Chef Cookbook CHILD JULIA / Brožovaná
common.buy 612
Připravujeme
Simple French Cookery Raymond Blanc / Brožovaná
common.buy 615
Complete Nose to Tail Fergus Henderson / Pevná
common.buy 1 322
Rogan Simon Rogan / Pevná
common.buy 856
Market Restaurant + Bar Cookbook Carl Schroeder / Pevná
common.buy 836
Qigong Teachings of a Taoist Immortal Stuart Alve Olson / Brožovaná
common.buy 697
Le Manoir aux Quat'Saisons BLANC RAYMOND / Pevná
common.buy 9 582

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet