Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

FOOD SAFETY MANAGEMENT

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha FOOD SAFETY MANAGEMENT YASMINE MOTARJEMI
Libristo kód: 36677690
Nakladatelství ELSEVIER ST08 A, října 2021
Food Safety Management: A Practical Guide for the Food Industry, Second Edition continues to present... Celý popis
? points 820 b
8 202
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Food Microbiology Adams Moss Mcclure / Pevná
common.buy 1 230
Science of Nutrition Rhiannon Lambert / MP3
common.buy 288
Food hygiene and safety / Brožovaná
common.buy 834
Koncepcja artystyczna Novalis / Brožovaná
common.buy 1 806
Belbezimi, mbajtja e gojes Ornela Musabelliu / Brožovaná
common.buy 367
Curso de Silenos GALLEGO MONTERO / Brožovaná
common.buy 453
El alojamiento colaborativo Fernández Pérez / Brožovaná
common.buy 928
LIBRO RIMADO DE PALACIO II LOPEZ DE AYALA / Kniha
common.buy 188

Food Safety Management: A Practical Guide for the Food Industry, Second Edition continues to present a comprehensive and integrated, practical approach to the management of food safety throughout the production chain. While many books address specific aspects of food safety, no other book guides you through the various risks associated with each sector of the production process or alerts you to the measures needed to mitigate those risks. This new edition provides new practical examples of incidents and their root causes highlighting pitfalls in food safety management and provides key insight into the means of avoiding them. Each section addresses its subject in terms of relevance and application to food safety and, where applicable, spoilage. It covers all types of risks (e.g., microbial, chemical, physical) associated with each step of the food chain. Addresses risks and controls at various stages of the food supply chain based on food type, including a generic HACCP study and new information on FSMA Covers the latest emerging technologies for ensuring food safety Includes observations on what works and what does not on issues in food safety management Provides practical guidelines for the implementation of elements of the food safety assurance system Explains the role of different stakeholders of the food supply

Informace o knize

Plný název FOOD SAFETY MANAGEMENT
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2021
Počet stran 1192
EAN 9780128200131
ISBN 0128200138
Libristo kód 36677690
Nakladatelství ELSEVIER ST08 A
Rozměry 216 x 276
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet