Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Food Science and Technology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Food Science and Technology Oluwatosin Ademola Ijabadeniyi
Libristo kód: 24848407
Nakladatelství De Gruyter, prosince 2020
This book presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering requir... Celý popis
? points 241 b
2 414
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Tea Dragon Society Katie O'Neill / Brožovaná
common.buy 230
TOP
How Not to Diet Michael Greger / Brožovaná
common.buy 445
Hooked Michael Moss / Brožovaná
common.buy 269
Essential Ultrasound Anatomy Marios Loukas / Brožovaná
common.buy 2 014
Discovering Cosmetic Science Allan Eastham / Brožovaná
common.buy 903
Essentials of Food Science Vickie A. Vaclavik / Brožovaná
common.buy 1 950
Food Science and Technology Geoffrey Campbell-Platt / Pevná
common.buy 2 729
Food Science and Nutrition Keegan Mason / Pevná
common.buy 3 570
Key Notes on Food Science and Technology U. D. Chavan / Pevná
common.buy 2 199

This book presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation, processing, packaging, and distribution of quality food. It is a valuable resource for researchers and students in food science and technology as well as food industry professionals and entrepreneurs.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet